آموزش دسر بالرین
مواد لازم برای دسر بالرین با کیک:
شیر 4لیوان
شکر 1لیوان
نشاسته 2 قاشق غذاخوری
آرد گندم 2قاشق غذاخوری
گلاب 1/4لیوان
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
کیک تی تاب 1عدد
طرز درست کردن بالرین با کیک:
ابتدا ۲لیوان شیر را با ۱لیوان شکر روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد.
۲لیوان شیر دیگر را با نشاسته و آرد گندم مخلوط و از صافی رد می کنیم و به شیر و شکر در حال جوش اضافه و خوب هم می زنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط هم می زنیم وقتی به شکل فرنی شد گلاب را اضافه و از روی حرارت بر میداریم.
در آخر وانیل را ریخته و خوب هم زده در ظرف مورد نظر می ریزیم و رویش کیک تی تاب برش خورده می چینیم و به مدت ۳تا۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم.