آموزش دسر یخ در بهشت با ژله موز


مواد لازم:
شیر یک لیتر
شکر سه چهارم لیوان
نشاسته یک فنجان
گلاب یک چهارم لیوان
کیک رول موزی یک عدد
ژله موز یک بسته

طرز تهیه:
ابتدا شیر و نشاسته را مخلوط و از صافی رد کنید و با شکر مخلوط کنید و روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم بزنید تا حالت فرنی شود و گلاب را اضافه کرده و بعد ۵ دقیقه از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظر بریزید و تا گرم هست برشهای کیک رولی را رویش بچینید و کمی فشار دهید تا کیک  ها روی دسر بچسبد و داخل یخچال قرار دهید.(حدود۴ساعت)
پودر ژله موز را طبق دستور روی جعبه درست کنید و وقتی خنک شد روی دسر  
به آرامی ریخته و داخل یخچال تا زمانی که ژله روی دسر بسته شود قرار دهید.