آموزش دسر بالرین

آموزش دسر بالرین با کیک

مواد لازم برای دسر بالرین با کیک:

شیر                                         4لیوان

شکر                                         1لیوان

نشاسته                              2 قاشق غذاخوری

آرد گندم                               2قاشق غذاخوری

گلاب                                        1/4لیوان

وانیل                               1/8 قاشق چای خوری

کیک تی تاب                        1عدد

طرز درست کردن بالرین با کیک:

ابتدا ۲لیوان شیر را با ۱لیوان شکر روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد.

۲لیوان شیر دیگر را با نشاسته و آرد گندم مخلوط و از صافی رد می کنیم و به شیر و شکر در حال جوش اضافه و خوب هم می زنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت متوسط هم می زنیم وقتی به شکل فرنی شد گلاب را اضافه و از روی حرارت بر میداریم.

در آخر وانیل را ریخته و خوب هم زده در ظرف مورد نظر می ریزیم و رویش کیک تی تاب برش خورده می چینیم و به مدت ۳تا۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم.